niedziela, 13 lipca 2014

Doskonała rolada bezowa z malinami

Ostatnio na moim profilu FB pojawiają się bitwy o przepisy. O co chodzi? Przedstawiam zdjęcia dwóch „smakowitości” i to wy decydujecie, który ma pojawić się na blogu. Ciasteczka owsiane z borówkami okazały się hitem ostatniej walki, jednak przyznam, że miały groźnego rywala w postaci fenomenalnej rolady bezowej z malinami.
Nie wygrała ona ale podbiła serca wielu z Was. Właśnie na Wasze życzenie pojawia się na blogu w tempie ekspresowym, tak abyście mieli czas przygotować ją na niedzielny podwieczorek. Robi się ją szybciutko, w przeciwieństwie do tradycyjnej, nie suszy się jej godzinami tylko piecze 20 min aby była nadal elastyczna. Ważna uwaga- ona zawsze popęka taki jej urok. Cieszcie się jej genialnym smakiem

rasberry
Smacznego :)

3 komentarze:

  1. Wygląda tak delikatnie.. Musi być pyszna, ja robiłam kiedyś tort bezowy z ajerkoniakiem i to prawda z bezami jest troszkę zabawy przy suszeniu:)

    OdpowiedzUsuń
  2. fantastyczna:) Kocham bezę w każdej postaci:)

    OdpowiedzUsuń

drukuj