sobota, 17 sierpnia 2013

Fusilli ze szpinakiem i moja wygrana

Wolne dni uciekają mi tak samo szybko jak ucieka lato, kolejny miesiąc i pieniądze:) Nieuleczalny chwilowo brak czasu sprawia, że tylko grzebię w głowie za wspomnieniami z wakacji. Ale czy to wszystko mi przeszkadza? Nie! Cieszę się, że tyle się dzieję. Jestem podekscytowana tym co mnie czeka i korzystam z tego co niesie mi życie.

Ten tydzień dla mnie jest cudowny. Jak pisałam w poście „Polskie Pesto” jeszcze nigdy nic nie wygrałam,a tu taka niespodzianka. W tym wypadku dosłownie „marzenia się spełniają”.
Wygrałam wkonkursie “BLOGERZY KOCHAJĄ OLEJ RZEPAKOWY” robot kuchenny KitchenAid w wyśnionym żółtym kolorze.
Kochani polecam Wam olej rzepakowy:) ja się w nim po takiej nagrodzie jeszcze bardziej zakochałam:)
Na dzisiaj pyszne danie - Fusilli ze szpinakiem i zielonym groszkiem – obowiązkowo z „oliwą północy”. Lekko, zdrowo i zielono!


fusilli
Smacznego :)

6 komentarzy:

  1. brałam udział, ale mi się nie udało wygrać.,
    trudno. a Tobie gratuluję nagrody z całego serca!

    OdpowiedzUsuń
  2. Gratulacje Kochana ja mam czerwonego KA ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Gartulacje, i propozycja ze szpinakiem zawsze 'na tak'! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo lubie polaczenie makaronu i szpinaku:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Marzy mi się taki robot, więc jak najbardziej rozumiem Twe szczęście:), no i sama wygrana dodaje skrzydeł:), Gratuluję:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiamy z Igulą szpinak :) Poprosimy o więcej przepisów :) A ten na pewno wypróbujemy. Buziaki :)

    OdpowiedzUsuń

drukuj