poniedzia艂ek, 25 wrze艣nia 2017

Warzywne gofry na s艂ono 馃馃

Moja praca nale偶y do najsmaczniejszych i najpi臋kniejszych na 艣wiecie! Uwielbiam jedzenie, bo ono 艂膮czy wszystko, co dla mnie najwa偶niejsze – rodzin臋, zdrowie, pasje, rado艣膰, mi艂o艣膰 – mog艂abym wymienia膰 bez ko艅ca.

Dobre jedzenie to dla mnie minimum sk艂adnik贸w zestawionych ze sob膮 w najprostszy spos贸b. Odpowiednie kombinacje czy spos贸b przygotowania sprawia, 偶e odkrywamy co艣 na nowo.

Tak jest w przypadku gofr贸w na s艂ono z warzywami, kt贸re dzi艣 dla Was przygotowa艂am. Sk艂adnikiem g艂贸wnym s膮 warzywa: marchewka i cukinia. Takie gofry jem na 艣niadanie z awokado i jajkiem w koszulce. Dodaj臋 jako dodatek do zupy lub ukochanego jesieni膮 chili con carne.

Polecam spr贸bowa膰 馃槝

Brak komentarzy:

Prze艣lij komentarz

drukuj