piątek, 27 września 2013

Cukinia faszerowana FIT

Po dużej dawce cukru jaką Was obdarowałam w tym tygodniu pora na coś lekkiego i w końcu słonego. Sezon na rośliny dyniowate w pełni więc korzystam z niego na całego, jednak staram się aby moje przepisy były zdrowe i „odchudzone”. Zapraszam Was dzisiaj na pyszna cukinię faszerowaną mięsem. Smakuje obłędnie dzięki świeżym pomidorom, bazylii i papryczce chili. Idealna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Ważne jest aby cukinii nie dusić za długo w piekarniku, ma być jędrna i tworzyć łódeczkę dla mięsa.

Zachęcam do wypróbowania:)

Po przepis zapraszam TUTAJ lub kliknij na ZDJĘCIE

Zucchini stuffed
Smacznego:)

3 komentarze:

  1. Ależ mi się marzy taka cukinia, pycha ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pięknie wygląda.
    Pozdrawiam Zosia.

    OdpowiedzUsuń
  3. Kingo! Czekamy na odzew w sprawie naszego Miłosnego maila ;)

    OdpowiedzUsuń

drukuj