wtorek, 31 marca 2015

Jogurtowa babka cytrynowa z nasionami chia

Ciasta jogurtowe kocham za wilgotność, lekkość i smak. Taka jest moja babka. Na 100% pojawi się na moim wielkanocnym stole. Jest orzeźwiająca za sprawą cytryny, lekka, nie tłusta. Jest pyszna i wspaniała. Przygotowanie to zaledwie kilka minut, a efekt powalający. Nie lubię przepisów, które pochłaniają pół dnia, są skomplikowane. W Święta mamy cieszyć się rodziną, wolnym czasem i smakiem. Moja Babka - właśnie łączy te wszystkie elementy! Rodzina kocha świąteczne lenistwo, delektuje się wolnym czasem i zachwyca cytrynową pysznością.
Polecam Wam przetestować na sobie i waszych bliskich! Niech te Święta będą lekkie i orzeźwiające.

cake

Smacznego:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

drukuj