Dzisiaj ciasto, które w moim domu w jedno popołudnie stało się hitem. Każdy kto go skosztował od razu mówił: "jeszcze tak dobrego ciasta z rabarbarem nie jadłam/em"
Robi się je szybko, pięknie wyrasta, a smaki są idealnie zbilansowane. Kwaśny rabarbar, słodka beza i pyszny orzechowy spód - musicie tego spróbować! Jestem pewna, że pokochacie je tak jak my:)
pysznie wygląda:) ładne wiosenne zdjęcie:)
OdpowiedzUsuńRabarbar o orzechy? Interesująca kombinacja :)
OdpowiedzUsuńrabarbar jest w sklepach tak krótko, że warto wykorzystać go jak najszybciej, przepis mnie zainteresował więc chyba wypróbuję
OdpowiedzUsuńZrobiłam :) Zaskoczyłam wszystkich i bardzo smakowało.. każdy tylko pytał: a jest jeszcze? :) Wszystko zrobiłam wg podanych proporcji i tak mi wyrosło bardzo ciasto..no po prostu pychotka :)
OdpowiedzUsuńsuper! bardzo Ci dziękuję za komentarz i za to że się skusiłaś :)
UsuńTo ciasto jest cudowne. Robiłam już trzy razy, dzisiaj będzie czwarty. Za każdym razem jest przepyszne. Dziękuję za inspirację. Gratuluję wspaniałego bloga. Pozdrawiam serdecznie:)
OdpowiedzUsuńPani Krystyno bardzo się cieszę że ciasto wychodzi i co najważniejsze że smakuje :) dziękuje za komentarz i zapraszam:)
Usuń