Ostatni deser
Bezove Love jak i dzisiejszy OlympMUS stworzyłam na potrzeby reklamy prasowej o jaką poprosiła mnie
marka Olympus. Dzisiejszy przepis ma premierę w majowym wydaniu
magazynu Kuchnia i zdradza sekrety udanego zdjęcia. Pochwalę się Wam, że spełniło się moje kolejne marzenie
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uwgb8kKI3UvBMOUW8n7VhUDNQSUH0ZdrWb0fBpyIwJIjlGFofAajLX7fXSlYAZuowh4BhrcYLfEBf778rNathOzAaFJv9BmyagkVGUJUvwx2mqWEPT4yLdE64CVXz5K4aY_DKTBAVg_w=s0-d)
zawsze chciałam ujrzeć swój przepis w gazecie:) – warto było poczekać:)
Deser który polecam jest świetny bo przygotowanie zajmuje niecałe 5 minut, jest zdrowy i ma bardzo pozytywny zielony kolor. Poniżej przedstawiam reklamę z gazety i przepis wraz ze zdjęciami z tej sesji wykonanymi aparatem
OM-D E-M5.
Zapraszam:)
Smacznego:)
Witam, kiedyś znalazłam u Ciebie przepis na jajka gotowane z selerem naciowym, ale teraz nie mogę znaleźć możesz mi pomóc?
OdpowiedzUsuń