Uciekam teraz do kuchni przygotowywać lodowe specjały.
sobota, 2 lipca 2016
Najlepszy chłodnik z botwinki
W te upały sięgam tyko po orzeźwiające, lekkie dania i napoje. W lodówce chłodzą się zdrowe lemoniady i galaretki na popołudnie, na obiad czeka cały dzbanek fantastycznego chłodnika. Najlepszej zupy na upały w najpiękniejszym na świecie kolorze! Uwielbiamy jej smak podkręcony chrzanem i czosnkiem. Moja wersja ponad to wzbogacona jest o seler naciowy i rzodkiewkę, wy możecie spróbować i dodać zielony ogórek. Często przygotowuję ten chłodnik jako przystawkę przed grillowaniem – podaję go wtedy w szklaneczkach z szaszłykami z przepiórczych jajek i koktajlowych pomidorków.
Uciekam teraz do kuchni przygotowywać lodowe specjały.
Uciekam teraz do kuchni przygotowywać lodowe specjały.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz