W tym e-booku chciałabym podzielić się z Wami moimi przepisami na Święta Bożego Narodzenia. To zbiór który łączy tradycję i nowoczesność. Przygotowując sama Wigilię odwołuję się do naszych starych, rodzinnych receptur z ponad 100 - letnią tradycją, do cudownych przepisów mojej teściowej i do moich wariacji na temat zdrowych Świąt. Każdy etap mojego życia wniósł coś nowego i to widoczne jest na tym stole.
Pragnę abyście spędzili wyjątkowe Święta, aby wszystko co przygotujecie pachniało i smakowało cudownie.
Pysznie tu! Zostaję :)
OdpowiedzUsuńw ebooku przy pozycji "sernik" jes błąd - serknik zamiast sernik ;)
OdpowiedzUsuńtrufle genialne - zdecydowałam, że je zrobię na świąteczny stół!:D
Super ebook! Chciałabym zrobić ciasto- rodzinny piernik, jest napisane kakao, tylko zastanawiam się jak dużo. Czy ciasto nadaje się od razu do jedzenia, czy musi trochę poleżeć. Bardzo proszę o odpowiedź:)
OdpowiedzUsuńSara w e-booku jest proporcja ciasta na 3 blachy i należy użyć 3/4 szklanki kakao.
UsuńPiernik nadaję się od razu do jedzenia jak i po kilku dniach smakuje wyśmienicie:)
zapraszam do wzięcia udziału w mojej akcji kulinarnej "burakowe LOVE" na Targach smaku.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam :)