czwartek, 12 grudnia 2013

Ryż zapiekany z jabłkami i bezą

Najnowszy świąteczny e- book „Mój Wigilijny Stół” pochłonął mnie całkowicie. Teraz wracam do blogowania. Mam przygotowany dla Was zbiór różnych potraw, oczywiście w klimacie zimowym Znajdują się w nim również pyszne dietetyczne przepisy na świąteczne słodkości, o które tak często pytacie. Zapraszam do odwiedzania bloga, a tym czasem pora na fantastyczny ryż na mleku z karmelizowanymi jabłkami z cynamonem i „obowiązkową” bezą. Deser na życzenie Justyny, która napisała do mnie na Facebooku.
Jeżeli chcecie jakiś przepis to piszcie – postaram się je jak najszybciej spełnić wasze życzenie


ryż na mlekuSmacznego:)

3 komentarze:

  1. Przepiękne. Pani Kingo, gratulujemy bloga. I zapraszamy do nas;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mój smak dzieciństwa! Ciepły smakuje najlepiej, tak przyjemnie ogrzewa całe ciałko!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale to musi być wspaniałe ! Już wyobrażam sobie słodycz chrupiącej bezy :)

    OdpowiedzUsuń

drukuj