poniedziałek, 30 stycznia 2017

Orientalna zupa z kurkumą

Ta zupa nastraja pozytywnie. Rozgrzewa w zimne dni i dodaje energii. Ma piękny kolor dzięki kurkumie. Imbir nadaje jej cytrusowo – kokosową nutę, a chili doskonale całość zaostrza .

Cudownym dodatkiem jest tutaj kapusta bok choy, która dodana pod koniec gotowania smakuje obłędnie. Oczywiście podałam Wam również zamienniki na samym końcu przepisu tak aby każdy mógł skosztować tej wyjątkowej zupy.

Kolejny fantastyczny przepis należący do AKCJI REGENERACJI.

Po przepis zapraszam TUTAJ lub kliknij na zdjęcie.


2 komentarze:

  1. Mogę miseczkę? A dwie? :)
    https://jaglusia.wordpress.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. Kurkuma jest świetna dla zdrowia :) Szukam różnych prozdrowotnych rozwiązań i ostatnio znalazłam filtr redox fitaqua, który daje wodę zwalczającą wolne rodniki w organiźmie oraz odkwaszającą. Efekty picia tej wody widać na buzi a samopoczucie również się poprawia.

    OdpowiedzUsuń

drukuj