poniedzia艂ek, 25 wrze艣nia 2017

Pestki dyni 馃巸

Nie marnowa膰! Kiedy robi臋 zup臋 z dyni 馃巸 jej pestki pra偶臋 i podjadam w ci膮gu dnia. 馃槈 To 艣wietna przek膮ska. Zjadam je w ca艂o艣ci – tak jak widzicie na zdj臋ciu. Uwielbiam wersj臋 klasyczn膮, czyli tylko dobra oliwa i szczypta soli.

Ten przepis to kolejny dow贸d na to, 偶e w najprostszy przepis daje wyj膮tkowy smak. Dow贸d, 偶e szacunek do produkt贸w pozwala cieszy膰 si臋 czym艣 wspania艂ym.

Przyznam, 偶e dyni臋 i jej walory pozna艂am dopiero, wtedy kiedy sama zacz臋艂am gotowa膰. W moim rodzinnym domu nie jad艂o si臋 tego warzywa! Teraz nadrabiam ca艂e zaleg艂o艣ci i u偶ywam jej do sa艂atek, ciast, zup, jako pur茅e. Dla mnie dynia to wyj膮tkowy produkt!


6 komentarzy:

  1. Excellent web site. Lots of useful info here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And naturally, thank you in your effort!|

    鞀ろ彫旄犿啝韱犿嫲牍
    鞀ろ彫旄犾瓿

    OdpowiedzUsu艅
  2. First of all, thank you for your post. 氚旍勾霛检偓鞚错姼 Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

    OdpowiedzUsu艅
  3. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I’m quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next. 毹鬼妧瓴歃濎梾觳

    OdpowiedzUsu艅
  4. An intriguing discussion may be worth comment. I’m sure you should write much more about this topic, may well be described as a taboo subject but generally folks are too little to chat on such topics. An additional. Cheers 韱犿啝靷澊韸

    OdpowiedzUsu艅
  5. Your blog posts are more interesting and impressive.
    氚旍勾霛检偓鞚错姼

    OdpowiedzUsu艅

drukuj