艣roda, 28 lutego 2018

Brownie z resztek 馃崼

Moim zdaniem to najlepsze ciasto, jakie ostatnio jad艂am. Cudownie wilgotne, proste w przygotowaniu, lekkie (1 porcja = 72 kcal), bezglutenowe i takie czekoladowe! Idealne dla dzieci, doros艂ych, fan贸w czekolady.
Przygotowa艂am je dla Was podczas Live na moim fanpage (zobacz TUTAJ). Tym przepisem chce udowodni膰, 偶e w kuchni mo偶na wszystko wykorzysta膰! G艂贸wnym sk艂adnikiem tego Brownie s膮 resztki - wyt艂oczyny z wyciskarki do skok贸w. Ten przepis jest nafaszerowany b艂onnikiem. Wielu z Was mo偶e dziwi膰 obecno艣膰 sody i proszku jednak soda w tym przypadku szybko podnosi ci臋偶kie sk艂adniki na pocz膮tku pieczenia, a proszek odpowiada za ro艣ni臋cie w dalszej cz臋艣ci pieczenia.
Koniecznie dajcie zna膰, jak tylko wypr贸bujecie ten przepis! Jestem taka ciekawa Waszej opinii 馃槂
PS. moje "resztki" - wyt艂oczyny po wysikaniu soku stanowi艂y: jarmu偶, marchewka, kiwi, pomara艅cza, jab艂ko. Polecam u偶ywa膰 dowolnych warzyw i owoc贸w np. pietruszki, selera naciowego, gruszki, pomidora. Gwarantuj臋, 偶e ciasto wyjdzie na ka偶dym wybranym przez Was zestawieniu.

3 komentarze:

  1. 艣wietne :) chyba zrobi臋 w weekend :)

    OdpowiedzUsu艅
  2. 艢wietne! I wcale nie wygl膮da jak ciasto z resztek ;)

    OdpowiedzUsu艅
  3. This is excellent advice! This post is very honest and practical. Nice post! I hope these tips help! One of my favorites. Count how many clicks you can make in 30 seconds. Click here to find out CPS Counter. In the CPS test, you can count how many clicks were made during a given period of time.

    OdpowiedzUsu艅

drukuj