Po dużej dawce cukru jaką Was obdarowałam w tym tygodniu pora na coś lekkiego i w końcu słonego. Sezon na rośliny dyniowate w pełni więc korzystam z niego na całego, jednak staram się aby moje przepisy były zdrowe i „odchudzone”. Zapraszam Was dzisiaj na pyszna cukinię faszerowaną mięsem. Smakuje obłędnie dzięki świeżym pomidorom, bazylii i papryczce chili. Idealna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Ważne jest aby cukinii nie dusić za długo w piekarniku, ma być jędrna i tworzyć łódeczkę dla mięsa.
Zachęcam do wypróbowania:)
Po przepis zapraszam TUTAJ lub kliknij na ZDJĘCIE
Smacznego:)
Ależ mi się marzy taka cukinia, pycha ;)
OdpowiedzUsuńPięknie wygląda.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam Zosia.
Kingo! Czekamy na odzew w sprawie naszego Miłosnego maila ;)
OdpowiedzUsuń